zondag, januari 06, 2008

Nieuwjaarswandeling Beagleboard

Vandaag stond er weer een leuke wandeling op het programma. Deze keer was het een klein uurtje rijden met de auto. We gingen naar Soestduinen, waar de baasjes hadden afgesproken met een heleboel andere beagle-baasjes. Het was de nieuwjaars-wandeling van het "Beagleboard", een forum op internet. We waren ruim op tijd, maar we waren toch niet de eersten. Er stonden al een paar beagles te wachten op de rest. Uiteindelijk waren er ruim 30 beagles en toen vertrokken we. Het was lekker fris en zonnig weer en de meeste beagles mochten los, dus dat was dolle pret! Kyra schudt met haar kop. Wil ze niet op de foto? Los!!!! Af en toe liep er een andere hond tussen de beagle meute. Zoë en Ozzy hebben flink gestoeid. Boedha kijkt toe. Beagle met sterallures... hij bleef als een volleerd fotomodel staan. Te groot voor een konijnenhol... een vossenhol misschien? Of gewoon een groot gat, gegraven door honden of mensen? In elk geval moest het door diverse beagles worden geïnspecteerd. Af en toe lijken ze ook op elkaar te "jagen"... misschien oefenen voor de jacht? Lekker "verstopt" tussen de hei. Hier loop ik richting parkeerterrein...het is weer voorbij.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een mooie weblog heeft Abbey:-)

Super up to date!


Lebber van Balou

Anoniem zei

Mooie reportage Marco, was echt weer heel gezellig en leuk jullie weer eens te zien, we hadden alles mee, mooi weer, een massa dollende beagles en leuke mensen om praatjes mee te slaan, een hele fijne dag! tot gauw!
PS: is wel een konijnenhol hoor! die zijn zo breed aan de ingang om een meter dieper over te gaan in een smalle gang, die beagles weten best wat daar in zit ! ahaha!
Groetjes, Els en co.